Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

μελομακάρονα Λαλίλας

Σιρόπι

2 cups ζάχαρη
1.5 cup νερό
3 κουταλιές μέλι


Ζύμη

2.5 cups αραβοσιτέλαιο
1 cup ζάχαρη
0.5 cup κονιακ
0.5 cup πορτοκάλι χυμό
1 ΤS baking powder
1 ts κανέλλα και γαρύφαλλο κοπανισμένα
ξύσμα απο πορτοκάλι
1 κιλό και 2-3 κουταλιες αλεύρι Νο 2 ΜΥΛΟΙ Αγ.Γεωργίου

Στους 180ο για 40 λεπτά.

Πρώτα φτιάχνουμε το σιρόπι.
Ζάχαρη και νερό,να δέσουν.Ρίχνουμε το μέλι να πάρει μόνο μια βράση.Το εχουμε κρύο.Τα μελομακάρονα ζεστά,το σιρόπι κρύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου