Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

κορμός Λαλίλας

Συνταγή για κορμό

1 super fresco light
1 πακέτο petit beurre
1 αυγο
50 γρ άχνη ζάζαρη
4 Τs κακκάο πικρό

Λιώνουμε το super fresco σε σιγανή φωτιά.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το κακάο
Κατεβάζουμε απο τη φωτιά
Χτυπάμε το ασπράδι μαρέγκα
Ρίχνουμε το κροκάδι στο μίγμα,και μετά απαλά τη μαρέγκα
Σπάμε κομματάκια τα μπισκότα,και τα προσθέτουμε στο μίγμα
Σε φόρμα του cake μακρόστενη,στρώνουμε sanitas wrap
Bάζουμε το μίγμα σε δυο δόσεις
Μετά την πρώτη,το κτυπάμε καλά με το γουδί,και πάλι μετά τη δεύτερη
Το μυστικό είναι να γίνει συμπαγές
Θέλει 3 ώρες στο ψυγείο ή 2 στην κατάψυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου